Започва “Малки сладки лъжкини”. От 2 юли по bTV

June 26th, 2012 от pipi Остави коментар »
Малки сладки лъжкини
Спонсорирани връзки

Малки сладки лъжкини

„Малки сладки лъжкини” – сериалът,  превърнал се в хит в Щатите още с първия си сезон, започва премиерно за България от 2 юли по bTV. Той ще се излъчва всеки делничен ден от 10:00 часа.

Базиращ се на поредица романи на Сара Шепърд, превърнали се в хит. Мистериозната поредица описва историята на четири приятелки в гимназията – Спенсър, Хана, Ариа и Емили. „Майката-пчела” Алисън, мистериозно изчезва, успокоявайки момичетата, че всички тайни около тях са изчезнали с нея. Но никоя тайна не може да бъде на сигурно място, особено ако някой друг знае за нея. Година след изчезването на Алисън на момичетата биват отправени заплахи, че всички тайни, ревностно крити от света, ще излязат на бял свят. Подписът на заплахите е от мистериозен изпращач с прякор „А”. Момичетата предполагат, че Алисън е тази, която ги заплашва, но скоро трупът й е открит и те разбират, че има още някой, който знае най-съкровените им тайни.

Сериалът „Малки сладки лъжкини” има 6 награди Teen Choice Awards, и награда People’s Choice Awards за най-добра драма по кабелен канал.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)
Започва "Малки сладки лъжкини". От 2 юли по bTV, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
Advertisement

Comments are closed.