Етажна собственост се завръща по Nova на 15 март

March 5th, 2012 от pipi Остави коментар »

Спонсорирани връзки

Датата за старта на вторият сезон на сериала “Етажна собственост” вече е официално обявена. Комедийният сериал стартира точно на 15 март в 21.00 ч. по Нова телевизия. Новите забавни съседски истории ще можем да гледаме пак всеки четвъртък, както и преди.

Епизодите от втория сезон тръгват под мотото “Има хляб в тая работа”. То е обвързано с акцента на целия втори сезон, който пада върху новите начинания на съседите. Всеки от героите става много деен и се захваща да реализира мечтите си, борейки се за по-добър живот. Хубавицата Гери (Милена Маркова) не прави изключение и също иска да се развива, като открива фризьорски салон в блока. Гери взима Теменуга (Невена Бозукова) на работа, Нушка пък от своя страна гони свои собствени мечти, както всеки един от съседите.

Повечето от актьорите в сериала се познават отдавна и са работили заедно по различни проекти в годините. Затова и снимките на първия сезон на “Етажна собственост” бяха истинско забавление за целия екип, който често завършваше тежките снимачни дни на купон пак заедно. Любимото разпускане на актьорите от сериала е кареоке или джаз клуб. Много често се събират заедно в компанията на тяхната колежка – актрисата и певица Милица Гладнишка, която те редовно подкрепят при гостуванията й на различни столични джаз сцени.

Преди броени дни екипът на сериала засне и фотосесия за втория сезон, която отново се превърна в истински купон за актьорите. За снимките погребалният агент Живко (Станимир Гъмов) беше донесъл и ковчега си от сериала. Актьорът, известен с черното си чувство за хумор, много характерно и за неговия герой от “Етажна собственост”, се пошегува с екипа и с продуцента Краси Ванков, като изненадващо изскочи от ковчега за ужас на останалите си колеги. Така фотосесията се превърна в истинско шоу.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)
Advertisement

Comments are closed.