Перла (Gumuz)

October 31st, 2009 от pipi Остави коментар »
Перла
Спонсорирани връзки

Перла

В ролите: Къванч Татлъту, Сонгюл Йоден, Гюнгьор Байрак, Екрем Бора, Тарък Юнлюоолу, Лачин Джейлан, Джюнейт Чалъшкур, Сердар Орчин, Айча Варлъер, Сойдан Сойдаш, Севинч Гюршен, Фунда Илхан, Хикмет Карагьоз, Елиф Акшар и Сема Мумджу

Режисьори: Тарки Алпагут, Кемал Узун

Жанр: Драма

Националност : Турция

Година: 2005

Животът на главната героиня Инджи се променя изцяло, когато чичо й съобщава по телефона, че богатото и известно семейство Садоглу я е избрало за своя бъдеща снаха. Инджи е влюбена в сина на Садоглу – Мехмет – още от дете и с обаждането на чичо й се сбъдва най-голямата й мечта. Тя се премества в Истанбул изпълнена с очакване да започне нов живот с мъжа, когото обича.

Междувременно в тежка катастрофа Мехмед загубва приятелката си, с която е бил в продължение на 6 години, въпреки неодобрението на родителите си. След трагедията Мехмет затваря сърцето си за любовта и започва да води абсолютно безсмислен живот ден за ден. Една вечер той се забърква в побой и неговият дядо го спасява.

От този момент нататък Мехмет започва да изпълнява всичко, което дядо му пожелае, включително това да се ожени за Инджи, въпреки че сърцето му не е готово за нова любов. Преди сватбата обаче Мехмет променя решението си и избягва, в резултат на което болният му баща умира от инфаркт. Мехмет е принуден да се завърне, за да управлява бащиното си наследство.

След като Инджи най-накрая се омъжва за любовта на живота си, тя научава по трудния начин, че бракът не е толкова прекрасен, колкото си го е представяла. Тя трябва не само да спечели любовта на Мехмед, но и да се справи с интригите на свекърва си и снаха си.

Дали невинната целувка между бедното момиче Гюмюш и младият плейбой Мехмет ще доведе до неочаквани обрати в света на две коренно различни фамилии?
Животът на Гюмюш се променя една сутрин с телефонно обаждане от чичо й. Знатното семейство Шадоолу, избират Гюмюш за жена на сина си Мехмет. Гюмюш, в най- неочакван за нея момент, разбира, че ще се омъжи за човека когото обича още от детството си. Мехмет е отчаян от живота, тъй като преди една година семейството му не одобрява женитбата му с жената която обича – Нихан. Затворил всички пътища към любовта на сърцето си, Мехмет се впуска в бохемски начин на живот. Човекът, който го изважда от това състояние е дядо му Мехмет Фикри. Мехмет се съгласява да живее по начина, определен от дядо му. В този нов живот момичето от провинцията Гюмюш е предопределена за негова съпруга.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 8.8/10 (25 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +3 (from 13 votes)
Перла (Gumuz), 8.8 out of 10 based on 25 ratings
Advertisement

Comments are closed.