„Столичани в повече” посрещат нов кмет на 6 март по bTV

February 27th, 2013 от pipi Остави коментар »

Спонсорирани връзки

Нов кмет и голям обрат в съдбите на героите от „Столичани в повече” ще изненадат зрителите на bTV от 6 март, сряда, когато започва петият сезон на култовия сериал.

Още в първия епизод феновете на поредицата ще станат свидетели на финансовите затруднения на двете семейства – Лютови и Чеканови – и най-вече на тежката съдба на Рангел и Йордан. Те ще работят всичко, което им предложи… бюрото по труда. Двамата бивши кметове ще се запознаят с бюрокрацията от другата й страна. Тревоги ще имат и близнаците Пацо и Константин, но те ще бъдат от съвсем различно естество. Как Рангел и Йордан са стигнали до това положение, кой е новият кмет на Извор и как промяната се отразява на трите семейства, зрителите на bTV ще разберат на 6 март от 21.00 часа.

И докато ситуацията и отношенията между членовете на семейство Чеканови са привидно ясни в новото им статукво, то промените за семейство Лютови се оказват доста сериозни. Първата сериозна изненада е появата на дългоочакваното внуче, което ще се появи на бял свят не без намесата на своя баща, който дори от това радостно събитие ще се опита да извлече полза. Андрей също ще изненада родителите си с разкритието на една тайна, която ще излезе на бял свят с помощта на безкрайно любопитната му сестра Яна.

Отец Григорий няма да направи изключение от общата тенденция и също ще бъде преследван от лош късмет и сериозни проблеми. Подобна ще е съдбата и на Зоя, която ще се опита да задържи съпруга си с всички средства. Какви са плановете на съпругата на Пацо и какво ще уплаши отец Григорий, зрителите на bTV ще разберат още на старта на пети сезон на „Столичани в повече” на 6 март от 21.00 часа.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +2 (from 2 votes)
„Столичани в повече” посрещат нов кмет на 6 март по bTV, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Advertisement

Comments are closed.