Софи Маринова и Устата влизат в Седем часа разлика

February 29th, 2012 от pipi Остави коментар »
Спонсорирани връзки

Милото - Седем часа разлика

Седем часа разлика се завръща на най-българската дата – 3 март, отново в ефира на bTV. Ще бъдат разкрити тайни от миналото на главните герои, а ефектът от тези тайни ще бъда с особена важност за бъдещето на всеки един от тях. Таня Стоева направи разкритие пред Пол Станкофф и сега ще понесе последствията.

Дали ще кажат истината на Мая, и каква ще бъде нейната реакция ще видим в новите епизоди на Седем часа разлика. Зрителите ще разберат и кой е отвлякъл Иванов, както и каква ще бъде съдбата на Милото след престрелката. В събитията в новия сезон се намесва и един образ от миналото – убитият Миро, който „посети” Таня Стоева и Гончев. Ще има ли възмездие и каква е мистерията около появата на мъртвеца? В същото време събитията отвъд Океана ще се отразят много сериозно на съдбата на един от главните персонажи – Боян Стоев. Натали Станкофф ще трябва да понесе последиците от предложението си към него да отведе Анджи (Мая Стоева) далече от Ню Йорк. Разкритието на Разпутин, че не е инвалид, ще разтърси и много герои.

В епизодични роли във втори сезон на „Седем часа разлика” зрителите ще видят Софи Маринова и Устата. Те ще изиграят себе си, а как ще се вплетат в съдбите на героите, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата, които стартират на 3 март, в 20:00 часа, само по bTV.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +1 (from 1 vote)
Софи Маринова и Устата влизат в Седем часа разлика, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Advertisement

Comments are closed.