Мама Еми от Домашен арест се превръща в Клеопатра

February 29th, 2012 от pipi Остави коментар »
Спонсорирани връзки

Мама Еми - Клеопатра

Утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV Коцето ще получи възможността да види себе си в национален ефир, но дали и семейството му ще бъде доволно от изпълняваната от него роля? Мама Еми и Анастасия ще се хванат на бас, от който потърпевш ще се окаже заврения зет.

Какъв е бил поводът, по който екстравагантната тъща за последно е използвала кухнята по предназначение и какво превръща зетя в хищно животно? Милко (в ролята Борислав Захариев) ще стане личен треньор, а Коцето ще откаже атрактивно предложение за работа, което Емко с радост ще прегърне. Каква е причината мама Еми да влезе в ролята на египетската царица Клеопатра, зрителите на bTV ще видят четвъртък от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV .

От 21:30 часа Коцето ще „надмине себе си” в интимна сцена със Сиси и ще се постарае да докаже, че не се причислява към мъжете на средна възраст. Той ще преоткрие старите си мечти, ще пее, ще готви, ще спасява животи, ще помогне на Емко за научно изследване на психотропни вещества и ще започне да прави планове за бъдещето. Как ще завърши серията предизвикателства пред младия му дух, зрителите ще видят в „Домашен арест” по bTV.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +1 (from 1 vote)
Мама Еми от Домашен арест се превръща в Клеопатра, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
Advertisement

Comments are closed.