Известен турски певец с главна роля в “Млечният път” по Нова ТВ

November 21st, 2011 от pipi Остави коментар »

Йозджан Дениз
Спонсорирани връзки

Йозджан Дениз

 

Къванч, адвокатът Али от същия сериал, е сред петимата известни турски манекени, направили успешна филмова кариера.

Популярен певец с десет албума, композитор, телевизионен и радио водещ, филмов и телевизионен актьор, а от тази година и режисьор. Това е визитката на едно от най-известните имена в турския шоу бизнес Йозджан Дениз, който изпълнява главната роля в излъчвания по Нова ТВ сериал „Млечният път”.

39-годишният актьор от кюрдски произход може да се похвали и с петото място в ранглистата на донжуаните в Турция, направена от магазинното издание „Учанкуш”, а в дългата листата на известните му завоевания има и две познати и на българските зрители имена – Едже Услу (Ляле от „Сълзи над Босфора”) и младата Фахрие Евджен (Неджля от „Листопад”), с която от три години ту се събира, ту се разделя. Една от бившите му любими – манекенката Шебнем Шефер, намекна, че Йозджан е бисексуален, но той заведе дело за обида.

За първи път певецът се влюбил, когато бил на девет години, две години стоял на един чин с обекта на любовта си, но тя не била споделена.

На 13 години пък спечелил първите си пари от музика. На една сватба приятелите му го избутали на сцената при оркестъра. Докато пял, гостите хвърляли пари върху музикантите. Накрая шефът на оркестъра ги събрал и дал половината на Йозджан „От този ден музиката ми стана професия”, разказва певецът.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)
Известен турски певец с главна роля в "Млечният път" по Нова ТВ, 7.2 out of 10 based on 5 ratings
Advertisement

Comments are closed.