През март 3 премиерни сериала!

February 28th, 2013 от pipi Остави коментар »

Спонсорирани връзки

Два премиерни сериала – „Франклин и Баш” и „Братя”, и премиерен втори сезон на хита „Майк и Моли” очакват зрителите на bTV Comedy през март.

Първи в ефира на bTV Comedy ще направи своя дебют драматичния екшън-сериал „Франклин и Баш”. От 2 март зрителите ще имат възможността да проследят историята на двамата млади адвокати и дългогодишни приятели – Питър Баш (Марк –Пол Госселаар) и Джейред Франклин (Брекин Майър). След като са наети на работа от Стантон Инфелд (Малкъм Макдауъл), работата в кантората вече никога няма да е същата. Сблъсъкът на двамата новаци с чудноватите служители на фирмата – изследователят Пиндър Синг (Кумайл Нанджиани) и незаконният юрист Кармен Филипс (Дана Дейвис), както и техните дръзки тактики, веднага им спечелват враг в лицето на племенника на шефа Дамиен Карп (Рийд Даймънд). До какво ще доведе гмуркането в дълбоките води на корпоративното право, гледайте всяка събота и неделя от 22:00 часа.

Американската ситком поредица „Братя” тръгва в ефира на bTV Comedy от 9 март. Комедийният сериал проследява живота на Майк Трейнър (бившата звезда на NFL Майкъл Страхан) – наскоро пенсиониран професионален футболист, който току-що разбира, че финансовият му съветник го е оставил без пукната пара. Хитрата му майка го убеждава да се възползва от ситуацията и да изглади отношенията си със своя брат-инвалид Чил. В името на привидно добрите взаимоотношения между братя, Майк и Чил ще загърбят дългогодишната вражда, ще станат съдружници в ресторанта на Чил и ще заживеят в дома на родителите си. Как ще се промени животът на цялото семейство след случилото се, гледайте всяка събота и неделя от 12:00 часа по bTV Comedy.

Премиерният за България втори сезон на комедийния сериал „Майк и Моли” (от създателите на „Двама мъже и половина”) тръгва от 6 март по bTV Comedy. Връзката на пухкавата двойка ще бъде изправена пред редица нови предизвикателства. Ще съумеят ли двамата влюбени да запазят хармонията в отношенията си или ще се подведат по „експертните” съвети на своите близки и приятели – гледайте всеки делничен ден от 15:00 и от 23:00 часа.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +1 (from 1 vote)
През март 3 премиерни сериала!, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Advertisement

Comments are closed.