Наследниците Дел Монте (Hijos del Monte)

November 15th, 2009 от pipi Остави коментар »
Наследниците дел Монте
Спонсорирани връзки

Наследниците дел Монте

Сериалът разказва за петимата братя Хуан, Хосе, Педро, Лукас и Гаспар, които поддържат ферма в Ринконада дел Монте, известна като една от най-проспериращите и важни ферми в продължение на десетки години. Главната цел на братята е да развият колкото се може повече своето наследство. Верният приятел и помощник на семейство дел Монте е единственият човек който присъства наравно със семейството на прочита на завещанието на току що починалият баща на братята. Денят на прочита на завещанието бележи началото на неподозирана от братята история, в която те ще бъдат оплетени безвъзвратно.

Секунда преди адвокатът на семейство дел Монте да покаже предсмъртното видео на последното желание на Дон Емилио дел Монте се появява единствената биологична дъщеря на дон Емилио – Паула дел Монте. Дошла да получи част от наследсвото, и решена да преобърне живота на петимата братя. Никога нещата няма да бъдат същите във фермата. Паула е готова на всичко, движена от желанието да отмъсти, затова, че е била отхвърлена от семейство дел Монте. Планът и вече е в ход и всеки от семейството ще и помогне да го изпълни.

Това, което Паула не е предвидила е, че на мястото, на което винаги е искала да бъде начело, ще намери единствената любов, която ще промени нея и нейните планове. Тя чувства, че не може да контролира чувствата и емоциите си, за пръв път в целия си живот. София, майката на Паула обаче няма да се спре пред нищо в опитите си да накара дъщеря си да изпълни даденото обещание: да придобие цялото наследство на фамилия Дел Монте.

Сериала може да гледате в делнични дни от 13:30 по BTV

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.2/10 (33 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +11 (from 21 votes)
Наследниците Дел Монте (Hijos del Monte), 9.2 out of 10 based on 33 ratings
Advertisement

Comments are closed.