Моите мили съседи (Mis Adorables Vecinos)

November 1st, 2009 от pipi Остави коментар »
Моите мили съседи
Спонсорирани връзки

Моите мили съседи

Накратко за сериала: Действието се развива около стреса породен между срещата на две много различни семейства – Санчес и Сандовал, които се оказват съседи неочаквано, живеещи в луксозна къща-близнак. В главните роли в сериала се вживяват Франсис Лоренсо, Пас Падийа, Мириам Диас Арока и Хуанхо Кукалон.
Мариано Санчес (Хуанхо Кукалон) и Лола Минго (Пас Падийа) живеят в обикновен квартал. Той продава плодове и зеленчуси, а тя е клафьор, но и двама мечтаят да забогатеят и да осигурят на трите си деца (Рафа, Шейла и Пепе) по-добър живот. В крайна сметка Шейла десетгодишната им дъщеря постига това. Тя печели музикално състезание и се превръща в звезда в поп музиката. С първите спечелени пари,  тя купува луксозна къща на семейството си.

Ернесто Сандовал (в ролята: Франсис Лоренсо) и Клаудия Ваядарес (в ролята: Мириам Диас Арока) живеят със своите три деца (Лаура, Беатрис и Серхио) в квартал за богати хора. Той е лекар по пластична хирургия, а тя работи в седмично списание за интериорен дизайн. Тяхна гордост са изисканите им маниери и обществено положение на високо ниво. Още щом виждат новите попълнения в квартала, Ернесто и Клаудия разкриват това, че семейство Санчез са досадни, груби, недодялани и с лош вкус съседи.
Тина Сайнс, която играе Тереса,  е помощница в дома на семейство Санчес, а Исабел Оска – Криспула, бабата (майка на Лола Санчес, която доста често посещава новият им дом).
Още с нанасянето на семейството в новия дом проблемите започват. Бабата Криспула постоянно гостува, но не може да търпи зет си. Още от началото отношенията между семейството на Мариано Санчес и Лола Минго и техните съседи са драматични. В първия епизод Ернесто и Клаудия са организирали купон в къщата си. Клиниката, в която той работи, е в труден бизнес момент и Ернесто се надява на спонсор, който ще го спаси от кризата. Натрапването на семейство Санчес-Минго на партито предизвиква нов колапс между двете семейства, туширан леко от музикалното изпъленение на Шейла, която по настояване на Лола Минго(нейната мака) е принудена да освежи вечерта с последната си песен.
Децата на двете семейства също са стресирани от двата твърде различни начина на живот и положение, но в игрите и в училище ще успеят да намерят общи интереси. Въпреки напрежението между семействата, между тийнейджърите Рафа от семейство Санчес и Лаура Сандовал започва да назрява любов, макар че привидно не проявяват интерес един към друг. Беа успява да се отърси от факта, че Шейла е известна личност и двете стават приятелки.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.6/10 (74 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +38 (from 40 votes)
Моите мили съседи (Mis Adorables Vecinos), 9.6 out of 10 based on 74 ratings
Advertisement

Comments are closed.