Героите в Моите мили съседи – семейство Санчес-Минго

November 22nd, 2009 от pipi Остави коментар »

Героите в Моите мили съседи:

Семейство Санчес Минго

Моите мили съседи - семейство Санчес-Минго
Спонсорирани връзки

Моите мили съседи - семейство Санчес-Минго

Срещата между Мариано и Лола се състои на годишната касапница на прасета в селото на Лоли. Преди дъщеря им да стане популярна поп певица техният живот се състои във вземане решения ден за ден. След спечелването на местен конкурс от Шейла този живот е зад тях. Те могат дори да не мислят за нищо, защото за всичко ще се грижи тяхната прислужница.

Мариано Санчес (в ролята: Хуанхо Кукалон) Останал верен на произхода си, и въпреки това, че вече е богат той е запазил приятелите си от квартала и е останал верен и открит към тях. Безкрайно добродушен и упорит той предпочита кварталът в кой е израснал, но въпреки това е готов на всичко, единствено и само заради Лоли – неговата любов.

Лоли Минго

Лоли Минго

Лола Минго (в ролята: Пас Падийа) Общитална и самоуверена тя иска да се превърне в жена от класа, и да се впише в обществото на богаташите и известните хора. Фризьорка по професия и горда майка, тя би дала всичко от себе си за да бъдат трите и деца в безопасност.

Рафа Санчес Минго (в ролята: Алберто Амарийа) 16 годишен бунтар в света на известните и богатите. Не много умен, но в същото време привлекателен и много мързелив. Скоро след преместването на семейство Санчес Минго в богатия квартал, той осъзнава че е влюбен в голямата дъщеря на семейство Сандовал – техните съседи.

Шейла Санчес Минго (в ролята: Яйса Естеве) 10-годишната дъщеря на Мариано и Лоли, разбрала твърде рано какво е чувството да си популярен и богат, тя не осъзнава изцяло какво бреме носи на своите плещи. Щастлива в семейството си, енергична тя притежава приключенски дух и е готова да приема нови предизвикателства.

Пепе Санчес Минго (в ролята: Асдин Бенаджи) най-малкото дете в семейство Санчес-Минго. Той слуша родителите си безрезервно, заради това той често става обект на подигравки от неговите съседи и съученици. Добродушен като баща си, той ще стане един от най-атрактивните роли в сериала.

Тереса Алегре (в ролята: Тина Сайнс) Въпреки че тя не е от семейството, много бързо тя се превръща във важна част от тях. Работата и като прислужница са я научили да бъде стриктна във всяко свое начинание. Въпреки че смята работодателите си за изключително простовати и ги ненавижда тя има извесна връзка със семейството. Тя би предпочела да работи за съседското семейство Сандовал, дори срещу по-малко заплащане.

Криспула (в ролята:  Исабел Оска) Майка на Лоли напуснала селския си дом за да бъде в къщата на дъщеря си и мразеща до мозъка на костите си Мариано. Презира съседите си и мрази целия свят.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.6/10 (38 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +22 (from 26 votes)
Героите в Моите мили съседи - семейство Санчес-Минго, 9.6 out of 10 based on 38 ratings
Advertisement

Comments are closed.