Престрелки, хеликоптер и множество каскади за финала на Под прикритие

January 31st, 2012 от pipi Остави коментар »
Спонсорирани връзки

Под прикритие 2 - Финал

Тази неделя екшънът ще бъде на мода. Финала на Под прикритие по БНТ ще завладее феновете. От екипа на Под прикритие обещават невиждани в България каскади и много взривоопасен екшън. През миналия уикенд продуцентите заснеха уникални сцени заедно с екипа на специализирания отряд за борба с тероризма. Конвои от автомобили, опасни престрелки, скокове и дори хеликоптер са само част от обещания екшън. Дали някой от служителите на Джаро ще остане жив след продължителната игра в която са заложени власт, престъпления и много, много пари ще стане ясно тази неделя от 20:45.

Какво ще се случи в следващия епизод: Мартин ще докладва на Попов за последната сделка на Джаро – сделка с фалшиви пари след, която Джаро планира да напусне страната. Марто се отчайва, след обявяването му за национално издирване, особено след като Попов няма как да му помогне. Той знае, че без стопроцентови доказателства Джаро няма престъпление, за което да бъде обвинен и ще се измъкне безнаказан. Марто отрадва диск с файловете за фалшивите пари минути преди спец-отряда да атакува печатницата на Джаро. Куката предвидливо планира да се покрие за известно време заради масовите арести. След като Джаро разбира, че печатницата му е спряна от полицията той започва да заплашва семейството на Попов. Марто поставя капан на Джаро като поставя диска със заготовката за фалшивите банкноти в жилището на Джаро. Нешев и Попов извършват обиск на жилището и залавят Джаро по обвинение за фалшифициране на пари.

Най-голямата изненада на екипа на Под прикритие е, че последния епизод ще бъде излъчен в кино формат 16:9, което допълнително ще зареди феновете с настроение за екшън. Очаквайте финала на Под прикритие в неделя от 20:45 по БНТ.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +1 (from 1 vote)
Престрелки, хеликоптер и множество каскади за финала на Под прикритие, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Advertisement

Comments are closed.