Столичани в повече се завръща в ефира на bTV

February 28th, 2012 от pipi Остави коментар »
Спонсорирани връзки

Рангел и Йордан в словестна битка

На немислими до момента ситуации между Чеканови и Лютови ще станат свидетели зрителите на „Столичани в повече”. Двете семейства ще празнуват заедно рожден ден, ще си разменят комплименти, ще кроят общи планове за бъдещето. Как е възможна тази драстична промяна в отношенията между двете вражески фамилии – това ще стане ясно в новите епизоди на хитовия сериал, които се завръщат на 7 март от 21:00 часа по bTV.

Любовта и последиците от нея отново ще определят голяма част от ежедневието на героите. Йовка ще разбере, че е бременна от Радко и ядосано ще му съобщи новината. За сина на Рангел това разкритие ще дойде като гръм от ясно небе и коренно ще промени възгледите му. Той ще предприеме действия, които ще доведат до сериозно объркване дори най-близките му хора, а едно необмислено решение ще застраши живота му.

Чувствата на Пацо към Гълъбина ще стават все по-силни, а идеите му за ухажване – още по-оригинални и комични. Кръчмарят ще стигне толкова далеч в постъпките си, колкото никога не е вярвал, че ще има смелостта да отиде. Пацо ще направи нещо немислимо, за да бъде с любимата си жена. Какво е то, зрителите ще разберат в новия сезон на „Столичани в повече” – от 7 март, от 21:00 часа, по bTV.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +7 (from 7 votes)
Столичани в повече се завръща в ефира на bTV, 10.0 out of 10 based on 10 ratings
Advertisement

Comments are closed.