Отплата по Нова ТВ през март

March 1st, 2012 от pipi Остави коментар »

Спонсорирани връзки

„Отплата” е разказ за цената на отмъщението, за пораженията, които то нанася на човек, избрал да поеме по неговия път, и за силата на любовта – единственото спасение от призраците на миналото и единствената надежда за ново начало и нов живот.

Главният герой Александър Георгиев е банков служител, чието семейство загива в катастрофа по вина на влиятелен бизнесмен. След инцидента Александър е в кома, по време на която нещата се подредени така, че той става главен обвиняем за трагедията. След шумен процес Александър е осъден на дълъг затвор. Когато идва краят на наказанието му, неговият живот е напълно разбит, но има една единствена обсебваща мисъл – да отмъсти на виновниците…

Гавната роля е поверена на актьора Велислав Павлов, като в историята на неговия герой Александър са замесени доста персонажи, които се изпълняват от едни от най-добрите и известни български актьори. Джоко Росич и Пламена Гетова са родителите на Александър. Милен Миланов пресъздава типажа на влиятелен бизнесмен, основен виновник за катастрофата, а Мариус Донкин е обиграният адвокат, който нарежда нещата така, че виновник за трагедията да се окаже Александър.

Йосиф Шамли е в ролята на един от главните свидетели на катастрофата, а Валентин Балабанов – докторът, въвлечен в измамата. Стоян Алексиев e съдия, а Петър Калчев – полицай, също замесен в изфабрикуването на обвинението.

Популярният изпълнител и бивш вокал на група „Каффе” Орлин Павлов ще видим като дясната ръка на Александър по пътя на отмъщението.

В „Отплата” участват също Георги Новаков, Ива Янкулова, Гергана Стоянова, Стефан А. Щерев (водещ на „Последно 10” в „Станция Нова”), Пламен Пеев, Ивайло Драгиев, Калоян Трифонов, Димитър Живков, Нели Монаджикова, Стефания Кочева…

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +2 (from 2 votes)
Отплата по Нова ТВ през март, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Advertisement

Comments are closed.