Женени с деца в България – семейство Бикови

February 29th, 2012 от pipi Остави коментар »
Спонсорирани връзки

Женени с деца в България

Тази пролет семейство Бикови ще са най-забавното и колоритно семейство в родния ефир. Ще се карат, ще се обиждат, ще воюват помежду си, но винаги ще си прощават и истински ще се обичат… Те са „Женени с деца в България” – българската адаптация на хитовия сериал, чиито първи епизоди Нова ТВ ще излъчи през март месец.

Запознайте се с българските Ал и Пеги Бънди – Жоро и Цвети Бикови. Вече повече от 15 години двамата живеят под един покрив. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк. Въпреки всекидневните им конфликти обаче, те държат един на друг и наистина се обичат. А освен че са женени в България, са и с деца – дъщеря Сиси, син Боби и най-верният член на семейството – кучето Цезар.

Кои обаче са българските актьори, които ще се превъплътят в ролите на невероятното семейство? Повдигаме завесата, но съвсем леко… Актьорът в ролята на Жоро Биков в реалния живот не е женен и вместо с две,  е с едно дете – 11-месечна дъщеря. В 6 и 7 клас учи футбол в спортно училище, но след това завършва Италианския лицей. И до днес обаче си остава футболен фен и продължава да играе с приятели. Силно се надява да не прилича на екранния си образ, но все пак не отрича, че в някои мъжки занимания имат общи неща… като например, да седне на дивана с ледена бира в ръка и да погледа малко футбол. Актьорската му кариера започва на сцената на Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, а така също и в исторически филм на BBC за Ханибал.

Коя е неговата екранна половинка и кого ще видим в ролята на Цвети Бикова? В живота тя е омъжена, чаровна и жизнерадостна, с което приликите между нея и героинята й се изчерпват. За разлика от образа й на екрана Цвети, е подредена и грижовна домакиня, майка на една 8-годишна дъщеря. Никога няма да я видим в

 

ярки дрехи, тесни клинове и силно топирана коса (освен ако не е в роля, разбира се), но пък винаги ще бъде усмихната. Във вените й тече аристократична кръв, а списъкът с ролите й – както театрални, така и телевизионни, е ужасно дълъг. Зрителите са я виждали с различни лица на сцената на Народния театър, Театъра на българската армия, театър „Сълза и смях”, а благодарение на участията си в киното, телевизионни сериали и предавания, е влизала в дома на почти всеки българин.

Също толкова интересни са и актьорите, които ще се превъплътят в ролята на децата Сиси и Боби. Актрисата, която ще видим в образа на колоритната дъщеря, в реалния живот впечатлява с дългите си коси и сините очи. Артистизмът и изкуството определено са й в кръвта – завършва училище по изобразително изкуство, но вместо да продължи с рисуването, веднага е приета в НАТФИЗ и тръгва по пътя на актьорството. На малкия екран зрителите вече са я виждали в ролята на прелъстителка, но тепърва предстои дебютът й на голям екран в нов български филм. В реалния живот няма нито брат, нито куче. В сериала обаче ще има и двете. Момчето, което ще изиграе ролята на брат й Боби, е само на 13 години, но вече има 8-годишна актьорска кариера зад гърба си. Участвал е във филми, телевизионни предавания, реклами. И той също като актьорът, който ще изиграе баща му Жоро Биков, учи в Италианския лицей. Не на последно място е и техният домашен любимец – кучето Цезар. Чаровният голдън ретривър също не знае какво е сценична треска. В реалния живот той е дресиран в специално училище, участвал е в множество изложби и представления, много обича хората, а също така ужасно добре се разбира с котките. Известен е с това, че е голям чистник – види ли боклук, веднага го взима и го хвърля в кофата. Това обаче не е единственият му номер – подхвърля бисквитка и я улавя с уста, ходи назад, търси портмоне… Заради сериала „Женени с деца в България” му предстоят големи предизвикателства – първо, да се научи да се срамува и второ, да се отучи от навика, когато му подадат храна, той да не я взима, преди собственикът му да позволи.

Семейство Бикови обаче засега остават скрити. Така те ще останат до момента на тяхното разкриване, когато ще разберем кои са „Женени с деца в България”. Дотогава може само да гадаем J

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 2 votes)
Женени с деца в България - семейство Бикови, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Advertisement

Comments are closed.