Шепот от отвъдното сезон 1

November 13th, 2009 от pipi Остави коментар »
Шепот от отвъдното
Спонсорирани връзки

Шепот от отвъдното

Накратко за Ghost Whisperer: Сериалът разказва историята на Мелинда Гордън, която още от малка може да общува с духовете на загиналите хора. Тя  е наскоро омъжена за Джим Кланси, парамедик в местната болница. Притежава малък антикварен магазин, доста популярен сред съгражданите й. Нейната дарба има своите отговорности, защото тя помага на духовете да “преминат отвъд”. Духовете са останали на земята, защото имат недовършена работа. Мелинда им помага да преминат в светлината, след като е успяла да ги свърже с близките и любимите им хора.

Ревю на първи сезон: В сезон 1 на Шепот от отвъдното Мелинда Гордън се бори с Романо, зъл дух, зает изцяло с мисията си да задържи духовете на земята и да ги отведе в тъмната страна. Сезона завършва със самолетна катастрофа в покрайнините на Грендвю и битката между Мелинда и Романо е на живот и смърт. В самолетната катастрофа на земята умира най-добрата приятелка на Мелинда – Андрея, чиято душа успява да бъде завладяна от Романо. Случилото се дава начало на сюжета на втори сезон. В него се появяват двама нови герои: Делия Банкс и професорът в местния университет Рик Пейн. В 22 серийният сезон професорът и Делия разбират за способноста на Мелинда да разговаря с духове и дори те самите получават съобщения от духове чрез нея. Появата на предполагаем брат на Мелинда притежаващ нейната дарба предвещава едно ужасно пророчество направено преди много години.

Въпреки, че сериите не са свързани помежду си, няколко сюжетни линии се развиват паралелно от началото на сезона до самия му край.

Героите в Шепот от отвъдното:
Дженифър Лав Хюит в ролята на Мелинда Гордън: Тя е родена на 21 февруари 1979 година и се подвизава като певица и актриса. Името и нашумя, покрай ролите и като Джули Джеймс в трилърът “Знам какво направи миналото лято” и неговата втора част. Една от най-известните и роли е във филма с Джеки Чан в комедията “Смокинг”. Милиони деца по света се влюбиха в нея след като изигра красивата ветеринарна лекарка в анимационната комедия “Гарфилд”.

Джей Мор в ролята на професор Рик Пейн

Дейвид Конкрад в ролята на Джим Кланси

Камрин Менхайм в ролята на Делия Банкс

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: +7 (from 7 votes)
Шепот от отвъдното сезон 1, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
Advertisement

Comments are closed.