Очаквайте сериала “Травма” по Нова Телевизия

November 15th, 2011 от pipi Остави коментар »
Сериалът Травма по Нова Телевизия
Спонсорирани връзки

Сериалът Травма по Нова Телевизия

 

Те са специално обучени да оказват първа помощ и да поддържат живота на жертвите до пристигането им в болница. Придвижват се по суша, море или въздух с една единствена цел – да пристигнат навреме при пострадалите. Точно такава е една от най-опасните професии в света – тази на парамедиците. С техния напрегнат и вълнуващ свят ще ни срещне и най-новият сериал на Нова ТВ „Травма”. Медицинската поредица ще се завърти в родния
ефир от 24 ноември и ще ни зарежда с голяма доза адреналин всеки делничен ден от 22.30 ч. В центъра на събитията са спешният екип от болница Сан Франсиско Дженеръл и техните извънредни ситуации и лични истории. В „Травма” ще видим актьорът Дерек Люк, чието първо голямо признание идва с режисьорския дебют на Дензъл Уошингтън „Антоан Фишър”.
Тук той влиза в ролята на Камерън Буун – женен с две деца парамедик, който отчаяно се опитва да държи семейството си далеч от ужасите на професията. Негов партньор е Тейлър Бригс, оцелял след фатална катастрофа с хеликоптер, при която загива неговият близък колега и приятел Тери Банер. Двамата обичат да спорят за обичайните неща от живота, но щом стане въпрос за работа – всичко си идва на мястото. Част от актьорския състав е и американският актьор и модел Тейлър Кини, познат на зрителите от видео клипа на Lady Gaga “You and I” (2011). Тук той играе привлекателния Глен Морисън, чийто партньор в работата е Нанси Карнахън (Анастейша Грифит от сериала „Щети”). В миналото си тя е имала връзка с Тери, но след неговата трагична смърт се впуска в множество мимолетни авантюри. Ейми Гарсия е актрисата, с която Нова ТВ ни срещна още през лятото в сериала “Накрай света”. В „Травма” тя е пилотът на спасителния хеликоптер Мариса Бенез.
Нейното сериозно и изцяло като по учебник поведение коренно се отличава от това на партньора й Рубен Палчък „Заекът” – прякор, който той получава още на 13 години заради бързината си и качествата на бегач. В ролята ще видим актьорът с маорски произход Клиф Къртис. Режисьори на поредицата са Джефри Райнър, Норберто Барба и Майкъл Уаксман.

 

Trauma TV Series

Image 3 of 6

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)
Advertisement

Comments are closed.